You are not logged in.

#1 2013-09-06 17:02:00

bluerider
Member
Registered: 2013-06-13
Posts: 25

firefox.desktop has the wrong location for executable

/usr/share/applications/firefox.desktop has the wrong exec line. It should be pointing to /usr/bin/firefox instead.

Offline

#2 2013-09-07 03:34:02

Blµb
Administrator
Registered: 2013-01-24
Posts: 57

Re: firefox.desktop has the wrong location for executable

There's a bug tracker at: http://bugs.archbsd.net/

/usr/bin/firefox is a symlink to /usr/lib/firefox/firefox, and the .desktop file points to the /usr/lib path in ArchLinux, too.
Do you have any specific reason for this to be changed?

Offline

#3 2013-09-07 09:42:18

bluerider
Member
Registered: 2013-06-13
Posts: 25

Re: firefox.desktop has the wrong location for executable

Blµb wrote:

There's a bug tracker at: http://bugs.archbsd.net/

Thanks! I had no idea cause when I tried to report a bug on the ArchBSD package website, it took me to Arch Linux's bug tracker.

Blµb wrote:

/usr/bin/firefox is a symlink to /usr/lib/firefox/firefox, and the .desktop file points to the /usr/lib path in ArchLinux, too.
Do you have any specific reason for this to be changed?

My change to firefox.desktop was already merged in ArchBSD ABS. The issue with the exec line in firefox.desktop is that it didn't load firefox.

Also, the firefox package is out of date (even though its PKGBUILD from ABS is.

Offline

#4 2013-09-07 10:15:01

Blµb
Administrator
Registered: 2013-01-24
Posts: 57

Re: firefox.desktop has the wrong location for executable

bluerider wrote:

Thanks! I had no idea cause when I tried to report a bug on the ArchBSD package website, it took me to Arch Linux's bug tracker.

Ah thanks. Looks like there are still some wrong links around.

bluerider wrote:

My change to firefox.desktop was already merged in ArchBSD ABS. The issue with the exec line in firefox.desktop is that it didn't load firefox.

This seems odd. As they're the same file...

bluerider wrote:

Also, the firefox package is out of date (even though its PKGBUILD from ABS is.

I know. It's just that building firefox is a PITA wink

Offline

#5 2013-09-07 17:52:51

bluerider
Member
Registered: 2013-06-13
Posts: 25

Re: firefox.desktop has the wrong location for executable

Blµb wrote:

I know. It's just that building firefox is a PITA

I'll gladly rebuild it, cause it's firefox 23.0 now.

Blµb wrote:

This seems odd. As they're the same file...

I checked the ABS and it seems that my change was committed.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB